banner359

Küstah dergi iyice abarttı!

Geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Charlie Hebdo dergisi, çıkan ilk sayısında bir kez daha Hazreti Muhammed’in karikatürüne yer verdi.Geçtiğimiz Çarşamba Paris’teki bürosuna saldırı düzenlenen ve 12 kişinin yaşamını yitirdiği Charlie...

13 Ocak 2015 Salı 10:54 2015-01-13 11:30:53
Küstah dergi iyice abarttı!

Geçtiğimiz hafta saldırıya uğrayan Charlie Hebdo dergisi, çıkan ilk sayısında bir kez daha Hazreti Muhammed’in karikatürüne yer verdi.
Geçtiğimiz Çarşamba Paris’teki bürosuna saldırı düzenlenen ve 12 kişinin yaşamını yitirdiği Charlie Hebdo dergisi, bugün yayınlanan son sayısında bir kez daha Hazreti Muhammed’in karikatürüne yer verdi. Derginin basınla paylaşılan ilk sayfasında elinde “Hepimiz Charlie’yiz” pankartı taşıyan ve ağlayan Hazreti Muhammed karikatürüne yer verildi. Karikatürün hemen üzerindeyse “Hepiniz affedildiniz” yazısının yer aldığı görüldü.
Öte yandan haftada 60 bin civarında baskı yapan Charlie Hebdo dergisinin saldırı sonrası yayınlanan ilk sayısı için 3 milyon civarında baskı yaptığı ifade edildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 13.01.2015 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<