banner359

Otobüse Kepçeyle Saldıran Filistinli öldürüldü

Kudüs’te yol kenarında duran bir otobüse kullandığı kepçe ile saldıran Filistinli kepçe operatörü, İsrail polisi tarafından vurularak öldürüldü.İsrail polisi meydana gelen olayda yoldan geçmekte olan bir yayanın kepçenin çarpması...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 16:40
Otobüse Kepçeyle Saldıran Filistinli öldürüldü
Kudüs’te yol kenarında duran bir otobüse kullandığı kepçe ile saldıran Filistinli kepçe operatörü, İsrail polisi tarafından vurularak öldürüldü.
İsrail polisi meydana gelen olayda yoldan geçmekte olan bir yayanın kepçenin çarpması sonucu hayatını kaybettiğini 5 kişinin de hafif şekilde yaralandığını belirtti. İsrailli yetkililer kepçe operatörünün terör saldırganı olduğunu iddia etti. Kudüs Polis Şefi Yossi Pariente olayın İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar nedeniyle gerçekleştirilmiş bir terör saldırısı olduğunu iddia etti. Kudüs Belediye Başkanı Nir Barkat kazaya hemen müdahale eden polisleri tebrik ederek polislerin kepçe operatörünü etkisiz hale getirdiğini belirtti. İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Aharonovitch ise kepçe sürücüsünün sabıkasının bulunduğunu ve ailesinin konuyla ilgili sorguya alındığını kaydetti.
Olayla ilgili yayınlanan görüntülerde kepçenin yol kenarında duran otobüse vurduğu ve otobüsü devirdiği görüldü. Kısa sürede olay yerine gelen polislerinse kepçe operatörüne defalarca ateş ettiği ve operatörün olay yerinde hayatını kaybettiği görüldü. Görüntülerde ayrıca otobüsün boş olduğu dikkat çekti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<