banner359

Şehit Sayısı 13’e Yükseldi

Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çıkan çatışmalarda şehit olan Azeri asker sayısı 13’e ulaştı. 31 Temmuz’u 1 Ağustos’a bağlayan gece meydana gelen çatışmalarda yaralanan subaylardan biri olan 1996 doğumlu Anar Qarazad, kaldırıldığı...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 10:40
Şehit Sayısı 13’e Yükseldi
Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında çıkan çatışmalarda şehit olan Azeri asker sayısı 13’e ulaştı.
31 Temmuz’u 1 Ağustos’a bağlayan gece meydana gelen çatışmalarda yaralanan subaylardan biri olan 1996 doğumlu Anar Qarazad, kaldırıldığı askeri hastanede hayatını kaybetti. Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov Qarazad Anar’ın “Üstün Askeri hizmet” madalyasının 3. derecesi ile ödüllendirildiğini ifade etti. Bakanlık yetkilileri, askerlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerini iletirken, Ermeni provokasyonuna karşı önlem alındığı ve sınır hattındaki durumun Azerbaycan silahlı kuvvetlerinin kontrolü altında olduğunu belirtti.
Yaşanan çatışmalarda toplamda 13 asker ve 1 sivil hayatını kaybetti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<