Son Sözü "direniş" Söyledi

Hamas lideri İsmail Haniye, “51 günlük savaşta El Kassem ve direniş son sözü söyledi; savaşı Hayfa’ya saldırarak başlattılar ve yine Hayfa’ya saldırarak sonlandırdılar” dedi. Hamas lideri Haniye, İsrail ile Filistin arasında 51 gün...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 21:48
Son Sözü
Hamas lideri İsmail Haniye, “51 günlük savaşta El Kassem ve direniş son sözü söyledi; savaşı Hayfa’ya saldırarak başlattılar ve yine Hayfa’ya saldırarak sonlandırdılar” dedi.
Hamas lideri Haniye, İsrail ile Filistin arasında 51 gün süren savaşın dün varılan daimi ateşkesin ardından sona ermesiyle 7 haftadan beri ilk kez halk karşısına çıkarak hitap konuşması yaptı. Konuşmasında Filistin direnişinin başarıya ulaştığını söyleyen Haniye, bu uğurda şehit olanlardan övgüyle söz ederek, “Onlar bu galibiyetin sembolü oldular” diye konuştu. Haniye, Filistin halkını da savaş süresince sergiledikleri metanetli duruşlarından dolayı methetti.
El Kassem Tugayları’nın elde edilen başarıdaki yerinin önemine işaret eden Hamas lideri, “51 günlük savaşta El Kassem ve Filistin direnişi son sözü söyledi; savaşı Hayfa’ya saldırarak başlattılar ve yine Hayfa’ya saldırarak sonlandırdılar” şeklinde konuştu.
Gazze’nin yeniden inşa edileceğini dile getiren Haniye ayrıca, evlerinden olan mültecilerin geri gelmesi için yolun hazırlanmakta olduğunu sözlerine ekledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<