Terk Edilmiş Gemi İtalyan Kontrolünde

İtalya sahil güvenlik güçleri, ülkenin güney kısmında içerisindeki 450 mülteci ile terk edilmiş halde bulunan bir geminin kontrolünü ele aldıklarını açıkladı. Sierra Lione bandıralı olan ve terk edildiği için sürüklenen gemiye helikopter...

02 Ocak 2015 Cuma 13:44
Terk Edilmiş Gemi İtalyan Kontrolünde
İtalya sahil güvenlik güçleri, ülkenin güney kısmında içerisindeki 450 mülteci ile terk edilmiş halde bulunan bir geminin kontrolünü ele aldıklarını açıkladı.
Sierra Lione bandıralı olan ve terk edildiği için sürüklenen gemiye helikopter yardımıyla inen 6 sahil güvenlik görevlisi, kontrolü sağladıklarını kaydetti. Yetkililer açıklamada geminin bir Türk limanından açıldığını daha sonra ise terk edildiğini ifade etti.
İtalya’da çarşamba günü de 900 Suriyeli taşıyan bir gemi terk edildikten sonra İtalyan sahil güvenliği tarafından bulunmuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<