banner359

Yangın 25 Otobüsü Kül Etti

Almanya’nın Hannover kenti yakınlarındaki Springe semtinde bir otobüs garajında çıkan yangında 25 otobüs kül oldu. Garajda bulunan diğer binek otomobiller de hasar gördü. Hristiyan âlemi Noel’i kutlarken Almanya’nın Hannover kenti büyük...

26 Aralık 2014 Cuma 16:55
Yangın 25 Otobüsü Kül Etti
Almanya’nın Hannover kenti yakınlarındaki Springe semtinde bir otobüs garajında çıkan yangında 25 otobüs kül oldu. Garajda bulunan diğer binek otomobiller de hasar gördü.
Hristiyan âlemi Noel’i kutlarken Almanya’nın Hannover kenti büyük bir yangınla sarsıldı. Şehrin Spningen bölgesinde bir otobüs firmasının garajında meydana gelen yangından 25 otobüs tamamen yanarak kül olurken, kapalı olan hangarda kullanılamaz hale gele geldi. Garajda bulunan diğer binek araçları da büyük hasar gördü. Olayda yaralanan olmazken maddi hasarın 10 milyon Euro’nun üzerinde olduğu tahmin ediliyor. İtfaiyenin olaya müdahalesiyle bazı otobüslerini kurtarıldığını belirtilen yangının nereden nasıl çıktığı yapılacak araştırma neticesinde ortaya çıkarılacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<