banner359

Yolcular Böyle Kurtarılıyor

Yunanistan’dan İtalya’ya giden ve Adriyatik Denizinde ilerlediği sırada yangın çıkan Yunan feribotta kurtarılan 49 kişi daha İtalya’nın Bari Limanı’na getirildi. Feribottan 316 kişinin kurtarıldığı ve 161 yolcunun duman kaplı feribotta...

29 Aralık 2014 Pazartesi 12:12
Yolcular Böyle Kurtarılıyor
Yunanistan’dan İtalya’ya giden ve Adriyatik Denizinde ilerlediği sırada yangın çıkan Yunan feribotta kurtarılan 49 kişi daha İtalya’nın Bari Limanı’na getirildi. Feribottan 316 kişinin kurtarıldığı ve 161 yolcunun duman kaplı feribotta kaldığı ifade edildi.
Yunanistan’ın Patras Limanı’ndan İtalya’nın Ancona Limanı’na gitmekte olan Yunan feribotunda bulunan yolcuları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Yunan Bakan Miltiadis Varvitsiotis, Norman Atlantic adlı gemide bulunan 422 yolcudan 316’sı kurtarılırken 161 yolcuyu kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Çalışmalar kapsamında kurtarılan 49 kişinin İtalya’nın Bari Limanı’na getirildiği ve bir Yunan vatandaşının yaşamını yitirdiği bildirildi. Çalışmalarda Yunan ve İtalyan donanmasından da iki kişinin yaralandığı kaydedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<