DTSO üyelerine lisansüstü eğitim imkanı

Düzce İli Ve Bölgenin Kalkınması İçin Başarılı İşlere İmza Atan Düzce Üniversitesi İle Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası Arasında Yeniden Lisansüstü Eğitim Protokolü İmzalanarak Her İki Kurum Arasındaki İş Birlikleri Daha Da Güçlendirildi.

12 Eylül 2019 Perşembe 17:27
DTSO üyelerine lisansüstü eğitim imkanı

Düzce ili ve bölgenin kalkınması için başarılı işlere imza atan Düzce Üniversitesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası arasında yeniden lisansüstü eğitim protokolü imzalanarak her iki kurum arasındaki iş birlikleri daha da güçlendirildi.

banner380

DTSO binasında gerçekleştirilen imza töreninde, iş birliği protokolünü Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, DTSO adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin imzaladı.

Protokol, DTSO’ya kayıtlı üye işletmelerin sahip ve ortakları, DTSO’da çalışan personellerin birinci derece yakınları ile Düzce Üniversitesi Enstitüleri tarafından verilecek lisansüstü eğitimin yürütülmesine ilişkin esasları kapıyor. Eğitimin kapsamı, Enstitüler tarafından her akademik yılbaşında belirlenecek programlar doğrultusunda yürütülecek protokol ile DTSO bünyesindeki çalışanlar, Düzce Üniversitesi’nin Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Güzel Sanatlar Enstitülerinde lisansüstü eğitim hakkına sahip oldu.

Düzce Üniversitesi ile DTSO arasında ilk lisansüstü eğitim protokolü 2018-2019 Akademik Yılı’nda imzalanmıştı. 2019-2020 Akademik Yılı için tekrar imza altına alının protokol ile eğitim alanında iş birliğinin sürdürülebilir kılınması amaçlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<