Düzce Belediyesi izinsiz bırakılan levha ve dubalar kaldırıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, İş Yerlerinin Önüne İzinsiz Bırakılan, Yaya Yollarını İşgal Edip, Görsel Kirlilik Oluşturan Tabela Ve Dubalar İçin Çalişma Yaptı.

13 Eylül 2019 Cuma 13:31
Düzce Belediyesi izinsiz bırakılan levha ve dubalar kaldırıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinin önüne izinsiz bırakılan, yaya yollarını işgal edip, görsel kirlilik oluşturan tabela ve dubalar için çalışma yaptı.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, tespit edilen cadde ve sokaklardaki yaya yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde kaldırım ve yol işgaline sebep olan esnafa uyarıda bulunularak yol ve kaldırım işgali yapan dubaları kaldırıyor.

banner380

“Esnaf bize destek olsun”

Kaldırım işgalleri konusunda esnaflarımızın da daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Zabıta Müdürlüğü ekipleri; “Esnaflarımızın ürün satmak amacıyla yada reklam için koydukları duba ve tabelalar vatandaşlarımızın yürüme alanlarını daraltmakta, hem de engelli vatandaşlarımıza büyük sıkıntılar yaşatmaktadır. Esnafımızdan bu konuda bize destek olmasını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<