Yeni park için çalışmalar başladı

Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü’nün Mahalle Sözleşmelerini Bir Bir Hayata Geçirmeye Devam Ediyor. Mahalle Sakinlerinin İhtiyaç Ve Taleplerini Öncelik Sırasına Göre Karşılayan Ekipler, Sancaklar Mahallesine Yeni Bir Park Kazandırmak İçin Harekete Geçti.

16 Eylül 2019 Pazartesi 16:32
Yeni park için çalışmalar başladı

Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü’nün mahalle sözleşmelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini öncelik sırasına göre karşılayan ekipler, Sancaklar Mahallesine yeni bir park kazandırmak için harekete geçti.

banner380

Düzce Belediyesi “gönül belediyeciliği” anlayışını çalışmalarına yansıtmayı sürdürüyor. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün seçim döneminde 56 mahallenin sakinleri ile imzaladığı mahalle sözleşmeleri uygulanmaya devam ediyor. Mahalle sakinlerinin özellikle çocuk ve ailelere yönelik yaşam alanları inşa edilmesi yönündeki talepleri hızla karşılanırken Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü iş birliği ile Sancaklar mahallesinde çalışma başlatıldı. Ağır iş makineleri ile zemin düzenleme işlemi yapan ekipler mahalleye yeni bir park kazandırmak için çalışıyor. Beton zeminleri inşa eden ekipler çocuk oyun grubu ve dinlenme alanlarından oluşacak parkı kısa süre içinde bitirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<