banner359

‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü Afiş Yarışması’ Sonuçlandı

Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Destek Birim tarafından geleneksel olarak düzenlenen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” temalı afiş yarışması sonuçlandı.3 Aralık Dünya Engelliler günü için Uludağ Üniversitesi’nin düzenlediği...

03 Aralık 2015 Perşembe 11:51
‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü Afiş Yarışması’ Sonuçlandı
Uludağ Üniversitesi Engelli Öğrenci Destek Birim tarafından geleneksel olarak düzenlenen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” temalı afiş yarışması sonuçlandı.
3 Aralık Dünya Engelliler günü için Uludağ Üniversitesi’nin düzenlediği yarışmaya, Uludağ Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personelinin yanı sıra üniversite dışından da çok sayıda yarışmacı katıldı. Engelsiz Uludağ Jürisi, yarışmaya gönderilen toplam 65 afişi değerlendirerek ilk üçe girenleri belirledi. Yarışmaya Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan katılan Büşra Özdeniz birinci, Özyeğin Üniversitesi’nden Egenur Çorlu ikinci, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndan Fatih Eyi de üçüncü seçildi.
Dereceye girenlere plaketleri ve tüm katılanlara belgeleri, 17 Aralık 2015 günü Rektörlük A Salonu’nda düzenlenecek törende verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<