banner359

Bu projeyle öğrencilerin İngilizce korkularına son

Bursa Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesinin (TOSPA) “Yerel dünya” projesi bu yıl da hayata geçirildi.İngilizce bilen çocuklarla çeşitli faaliyetler yapılıyor. Bu faaliyetler sayesinde çocuklar bir yandan İngilizcelerini...

10 Ocak 2019 Perşembe 17:46
Bu projeyle öğrencilerin İngilizce korkularına son

Bursa Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesinin (TOSPA) “Yerel dünya” projesi bu yıl da hayata geçirildi.

İngilizce bilen çocuklarla çeşitli faaliyetler yapılıyor. Bu faaliyetler sayesinde çocuklar bir yandan İngilizcelerini geliştirirken, diğer yandan İngilizce konuşma korkularını yeniyor. Proje ayrıca çocuklarda İngilizce konuşmayı basit bir hale getirip özgüveni arttırıyor.

Bu hafta da 4 farklı ülkeden katılan yabancı uyruklu ve İngilizce bilen üniversiteli gençler ile birlikte Görükle Hatice Gani Erverdi Ortaokulunda dönemin son projesi gerçekleştirildi. Proje çerçevesinde 7. sınıflar ile bir araya gelinerek ‘speaking club’ faaliyeti dışında çeşitli aktiviteler ve İngilizce kelime ve zekâ oyunları düzenlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<