Bursa Teknik İle Yıldız Teknik Üniversiteleri Güçlerini Birleştiriyor

Bursa Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi, eğitimde iş birliği anlaşması yaptı.Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım Kampusu’nda törenle iş birliği protokolü imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre, iki üniversite bilgi, eğitim...

05 Ocak 2016 Salı 16:48
Bursa Teknik İle Yıldız Teknik Üniversiteleri Güçlerini Birleştiriyor
Bursa Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi, eğitimde iş birliği anlaşması yaptı.
Bursa Teknik Üniversitesi Yıldırım Kampusu’nda törenle iş birliği protokolü imzalandı. Yapılan anlaşmaya göre, iki üniversite bilgi, eğitim teknolojileri, öğretim görevlileri ve daha bir çok alanda birbirlerine destek verecek. Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Arif Karademir, "Genç ve dinamik bir üniversiteyiz. Pek çok alanda emin ve hızlı adımlarla ilerlerken, eğitim kalitemizi de sürekli artırıyoruz. Bu süreçte en büyük ihtiyacımız ise tecrübe oluyor. 105 yıllık bir geçmişi olan Yıldız Teknik Üniversitesi ile imzalayacağımız anlaşma sayesinde her alanda bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunacağız" dedi.
Türkiye’deki üniversitelerin bu tarz iş birlikleri ile kendilerini her alanda geliştirebileceğine işaret eden Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek, "105 yıllık teknik üniversite olarak sanayi ile iş birliklerimiz ve teknolojilerimiz oldukça iyi durumda. Yaptığımız görüşmelerde bu sahip olduğumuz imkanları Bursa Teknik Üniversitesi ile paylaşma kararı aldık. Genç ve dinamik bir yapıya sahip Bursa Teknik Üniversitesi öğrenci sayısının az olmasını büyük bir avantaj haline getirerek eğitim kalitesini yükseltme imkanı buluyor. Bu iş birliğinin iki üniversitenin kaliteli eğitim vermesini sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<