banner359

Büyükşehir’den eğitime destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteği ilçelerde de devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle’deki eğitime yönelik faaliyetler kapsamında eski Koza Kooperatifi’nin bulunduğu alana yeni ve modern bir kız öğrenci...

03 Nisan 2017 Pazartesi 15:48
Büyükşehir’den eğitime destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteği ilçelerde de devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle’deki eğitime yönelik faaliyetler kapsamında eski Koza Kooperatifi’nin bulunduğu alana yeni ve modern bir kız öğrenci yurdu kazandırılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Görükle Koza Caddesi’nde yurdun yapılacağı bölgede kamulaştırılan binaları yıktı. Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile vatandaşların da katıldığı törende konuşan Recep Altepe, eğitime büyük önem verdiklerini söyleyerek, “Görükle’de Eski Koza Kooperatifi’nin yerinde yaklaşık 3600 metrekare alan kamulaştırıldı. Buraya bölgeye değer katacak bir öğrenci yurdu kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Altepe, toplam kamulaştırma bedelinin 1 milyon 100 bin TL (1 trilyon 100 milyar) olacağını sözlerine ekleyerek, “Büyükşehir Belediyesi olarak Görükle’nin yanındayız. Görükle’ye ne yapsak az. Görükle’de gençlik merkezinin çalışmaları da devam ediyor. Aynı zamanda bölgeye değer katacak güzel bir yurdu kazandırıyoruz. Hedefleri olan bir Bursa için gençlerimize ve geleceğimize hizmete devam ediyoruz” dedi.

Bursa’nın her yönden gelişip kalkınması için devam eden faaliyetlere hayırseverlerin de destek verdiğini anlatan Başkan Altepe, “Görükle’nin kalitesi de her geçen gün artacak. Bugün kamulaştırılan binaları yıkıyoruz. Yaklaşık 1 yıl sonra buraya gerek yapısıyla gerek çevresiyle pırıl pırıl bir öğrenci yurdu kazandıracağız. Güzel bir tesis olacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<