Elmasbahçeler’e modern okul

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılacak Elmasbahçeler Ortaokulu’nun temeli atıldı.1960 yılında yapılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Elmasbahçeler Ortaokulu, Büyükşehir Belediyesi’nce 1 yıl önce yeniden projelendirilmişti....

08 Eylül 2016 Perşembe 18:16
Elmasbahçeler’e modern okul
Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yapılacak Elmasbahçeler Ortaokulu’nun temeli atıldı.
1960 yılında yapılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Elmasbahçeler Ortaokulu, Büyükşehir Belediyesi’nce 1 yıl önce yeniden projelendirilmişti. Okulu çevreleyen 9 bina belediye tarafından kamulaştırılarak temel atmaya hazır hale getirildi. Elmasbahçeler Parkı’nın hemen yanı başında Gökdere Bulvarı’na cephe halini alan okulun temeli AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile davetlilerin katıldığı törenle atıldı. Okulun yapımının işadamı Erdoğan Şeremet tarafından babası Salih Şeremet adına üstlenildiğini kaydeden Recep Altepe, “1960 yılında eğitim hayatına başlayan Elmasbahçeler Ortaokulu’nu temel atma aşamasında görmek büyük mutluluk. Bursa’nın kalbinde, 30 dersliği, anaokulu, spor ve konferans salonları, laboratuvarlarıyla örnek bir eğitim yuvası olacak. Gökdere Bulvarı’ndan görülebilecek şekilde, geçenlerin ‘Hangi kolej acaba?’ diye merak edeceği bir inşaat planlıyoruz. Bu işe öncü olmak herkes nasip olmaz. Okulun yapımını üstlenen Şeremet ailesine şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Milletvekili Hüseyin Şahin ise Elmasbahçeler Ortaokulu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüsü neticesinde yenilendiğini hatırlattı. Daha önce belediyelerin kendi alanları dışında yardım ve yatırım yapamadığını, bu engelin belediyecilikten gelen Erdoğan’ın aldığı kararlarla aşıldığını kaydeden Hüseyin Şahin, “Yarınlarınızı düşünüyorsanız buğday ekin. On yıllarınızı düşünüyorsanız ağaç dikin. Yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız eğitime yatırım yapın deniyor. İnşallah bu okullardan milletine kurşun sıkanlar değil, milletini seven, memleketine hayrı dokunan insanlar çıkacak. Bakanlar, milletvekilleri çıkacak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından okulun temeli atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<