banner359

Gemlik’e yeni okul

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun temeli atıldı.Krom Sokağı’nda eski Marmarabirlik depolarının olduğu bölgeye yapılan iki okuldan biri olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun temeli törenle atıldı. AK Parti Bursa...

12 Şubat 2018 Pazartesi 16:55
Gemlik’e yeni okul

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun temeli atıldı.

Krom Sokağı’nda eski Marmarabirlik depolarının olduğu bölgeye yapılan iki okuldan biri olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun temeli törenle atıldı. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ‘’2018 yılı boyunca her hafta bir temel atma veya açılış sözü vermiştik. Açılışlarımıza devam ediyoruz. 2017’de projelerini yaptığımız hizmetlerin şimdi temel atma törenlerini gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar iş adamlarımızın desteği ile dört okul yaptık. Şimdi üç okul daha yapılacak. Cihatlı’da toplu konutların da bulunduğu yere 16 derslikli bir okul daha yapıyoruz. Gazi Ortaokulu ikili eğitim veren son okulumuzdu. Burada yapılacak olan iki okulun ardından Gemlik’te bütün okullar tam gün eğitime geçmiş olacak” dedi.

“Gemlik taşınıyor mu, dönüşüyor mu diye soruluyordu. Bu okulun olduğu gibi hem yerinde dönüşecek, hem de yeni alanlar açılacak’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<