banner359

İlk heyecan sona erdi

Üniversiteye girişin ilk adımı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi.2 milyon 46 bin 583 adayın başvurduğu sınav saat 10.00’da başladı. Adayların 160 dakika boyunca ter döktüğü sınavda ilginç görüntüler de yaşandı....

15 Mart 2015 Pazar 13:24
İlk heyecan sona erdi
Üniversiteye girişin ilk adımı olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi.
2 milyon 46 bin 583 adayın başvurduğu sınav saat 10.00’da başladı. Adayların 160 dakika boyunca ter döktüğü sınavda ilginç görüntüler de yaşandı. Öğrencilerin yetişebilmek için büyük çaba harcadığı sınavda geç kalanlar içeri alınmadı. Aramalar sırasında ilginç görüntülerin ortaya çıktığı YGS’de aileler de ayrı bir heyecan yaşadı. Dışarıda çocukları için Kuran-ı Kerim okuyan ebeveynler dualar etti. Yaşanan heyecan sonrası soluğu ailelerinin yanında alan öğrenciler ise duygularını velileriyle paylaştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<