banner359

İş güvenliği uzmanlığı sınav birincisi Teknik Bilimler MYO’dan

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yapılan iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine katılan Selçuk Sakarya, ÖSYM’nin yaptığı işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı 2. dönem sınavlarında birinci oldu.ÖSYM’nin...

21 Aralık 2016 Çarşamba 14:19
İş güvenliği uzmanlığı sınav birincisi Teknik Bilimler MYO’dan
Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yapılan iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine katılan Selçuk Sakarya, ÖSYM’nin yaptığı işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı 2. dönem sınavlarında birinci oldu.
ÖSYM’nin internet sayfasından açıklanan “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı 2. dönem sınav sonuçlarına göre, eğitimini Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler MYO’da alan Selçuk Sakarya, 50 sorunun 47’sini doğru yanıtlayarak C sınıfı iş güvenliği uzmanlığında birinci oldu.
Teknik Bilimler MYO Müdürü ve İş Güvenliği Eğitim Birimi İdari Koordinatörü Prof . Dr. Mehmet Karahan, ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olarak "iş güvenliği uzmanlığı eğitimi" alanında sorumlu olduklarını, yetki alarak bu konuda eğitimler vermeye başladıklarını söyledi.
Sınav birincisi Selçuk Sakarya ise hocaların ilgisi ve yol göstermesinin başarısında önemli rolü olduğunu belirterek, iş güvenliği uzmanı olmak isteyenlere kurslarda dersleri iyi takip etmeleri ve ilgili mevzuatı incelemeleri tavsiyesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<