banner359

Molla Fenari İlköğretim Okulu Büyükşehir İle Yenilenecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Molla Fenari İlköğretim Okulu’nu Yenileyeceklerini Söyledi.

26 Ekim 2015 Pazartesi 17:46
Molla Fenari İlköğretim Okulu Büyükşehir İle Yenilenecek
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Molla Fenari İlköğretim Okulu’nu yenileyeceklerini söyledi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Molla Fenari İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Hasan Çepni ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Aziz Elbas’ın da hazır bulunduğu incelemede, Molla Fenari İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Demir’den okulun sıkıntıları ve eksikleri hakkında bilgi aldı. Sınıfları gezen ve okulun bahçesinde detaylı incelemelerde bulunan Başkan Altepe, öğrencilerle de sohbet etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve kaliteli bir kent haline getirme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Başkan Altepe, “Bursa’da tüm kuruluşlara destek veriyor ve ortak projeler gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak en çok önem verdiğimiz konuların başında da eğitim geliyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitimde kalitenin yükselmesi amacıyla okulların yenilenmesi ve eksiklerin giderilmesi gibi konularda çalışmalarımız oldu. Son dönemde Büyükşehir Belediyesi olarak 450 okula destek sağladık” dedi.
Bursa’nın tüm mahallelerinde, her konudaki eksiklerin giderilmesine odaklandıklarını anlatan Başkan Altepe, “Molla Fenari İlköğretim Okulu, Bursa’nın en eski okullarından. Uzun yıllardır tadilat ve bakım görmemiş olan okulda Büyükşehir Belediyesi olarak bakım ve onarım, duvar, dış cephe ve bahçe düzenlemesi ile bina içi tadilat çalışmaları gerçekleştireceğiz. Okulun pırıl pırıl olması ve yeni yüzüyle öğrencilere hizmet vermesi için elimizden geleni yapacağız. Molla Fenari İlköğretim Okulu, daha kaliteli bir hale gelecek” diye konuştu.
Molla Fenari İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Demir de okulda ilk okul ve ana sınıfları olmak üzere 275 öğrenciye eğitim verildiğini ifade ederek, “Okulumuzda uzun zamandır bakım yapılamamıştı. Binanın tadilatından bahçe düzenlemelerine, spor alanlarından dış cephe boyamasına kadar okulumuzu yenileyecek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyoruz. Okulumuz modern bir görünüme kavuşacak” diyerek heyecanını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<