banner359

Okullarda devamsızlığı çözecek proje Bursa’dan

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesi, devamsızlıkların önlenmesi için proje hazırladı.Projenin amacı öğrenci devamsızlığı sorununa dikkat çekerek çözüme katkı sağlamak. Proje İl Milli Eğitim Müdürlüğüne...

06 Mart 2018 Salı 19:13
Okullarda devamsızlığı çözecek proje Bursa’dan

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesi, devamsızlıkların önlenmesi için proje hazırladı.

Projenin amacı öğrenci devamsızlığı sorununa dikkat çekerek çözüme katkı sağlamak. Proje İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulduktan sonra, Milli Eğitim Bakanlığına örnek proje olarak gönderildi. Milli Eğitim Bakanlığı da bu projeyi Ankara’da görevli öğretmenlere sunum yapması için sempozyuma davet etti.

Projenin Türkiye’ye örnek bir proje olacağını dile getiren Okul Müdürü Serkan Türkmen, ”Okullarımızda büyük sıkıntı haline gelen öğrenci devamsızlığına katkıda bulunmak için okul olarak bir proje hazırladık. Bu projenin amacı öğrencilerimizin devamsızlıklarını en aza indirecek rapor hazırlamak ve bu raporları okul müdürlerimize yol gösterecek şekilde sunmaktır. Hazırladığımız rapor İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından beğenilmiş, örnek proje gösterilerek Milli Eğitim Bakanlığına gönderilmiştir. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanlığı ’da Ankara’da yapılacak olan sempozyumda sunum yapmak için projeyi hazırlayan öğretmen arkadaşlarımızı davet etti” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<