Osmangazi’den öğrencilere çanta, okula kütüphane

Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan kütüphane ve sosyal hizmet binası açılırken, ilkokul öğrencilerine de çanta dağıtıldı.Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı’da bulunan Hatice Salih...

19 Eylül 2016 Pazartesi 16:13
Osmangazi’den öğrencilere çanta, okula kütüphane
Osmangazi Belediyesi tarafından yapılan kütüphane ve sosyal hizmet binası açılırken, ilkokul öğrencilerine de çanta dağıtıldı.
Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Küçükbalıklı’da bulunan Hatice Salih İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Okulda incelemelerde bulunan kaymakam ve belediye başkanı, yeni eğitim yılına okulun hazır olduğuna karar verdi. İlkokul öğrencilerinin dersine giren kaymakam ve belediye başkanı, öğrencilerle sohbet ederken, öğretmenlere kalem hediye etti.
Öğrencilere ilk önce iyi insan olmanın önemini anlatan Başkan Mustafa Dündar, "15 Temmuzda hain darbe teşebbüsünü, sizler gibi bir zamanlar bu sıralarda oturan abileriniz, ablalarınız engelledi. Onlar olmasa sizler bugün bu sıralarda oturamayacak ve öğretmenlerinize ulaşamayacaktınız. Allah şehitlerimizin ruhlarını şad etsin. İçinizden doktorlar, kaymakamlar, öğretmenler çıkacak. Bu devleti sizler yöneteceksiniz. Onun için çok çalışmanız gerekiyor" dedi.
Kaymakam Enver Ünlü ise, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün ülkemizde yaklaşık 18 milyon öğrenci ders başı yaptı. Okullarımız çok kısa sürede başta Milli Eğitim Bakanlığı, belediyelerimiz, kaymakamlarımız, hayırsever iş adamları sayesinde yeni yıla hazır hale getirildi. Bu okulumuzda kütüphane eksiği vardı. Osmangazi Belediyesi ile okula kütüphane ve sosyal alan bölümü olan binayı yaptık" şeklinde konuştu.
Hatice Salih İlkokulu’nda Başkan Dündar tarafından çocuklara tek tek çanta dağıtıldı. Çantaların içerisinde çeşitli kırtasiye malzemeleri yer alıyor. Daha sonra her iki okulun ortaklaşa kullanacağı bina hizmete açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<