Sınavdaki en yüksek puan bu babaya

BURSA'DA AYAĞI KIRIK OĞLUNU LGS SINAVINA GİRECEĞİ OKULUN ÖNÜNE KADAR SIRTINDA TAŞIYAN BABA, SINAVDAKİ EN BÜYÜK PUANI KAZANMAYI HAKETTİ. SINAVIN BAŞLAMASINA DAKİKALAR KALA BABASININ SIRTINDA OKULA GELEN AYAĞI ALÇILI GENÇ SINAV SALONUNA DA SEKE SEKE GİDEREK SALONDAKİ YERİNİ ALDI.

20 Haziran 2020 Cumartesi 14:17
Sınavdaki en yüksek puan bu babaya

Bursa’da ayağı kırık oğlunu LGS sınavına gireceği okulun önüne kadar sırtında taşıyan baba, sınavdaki en büyük puanı kazanmayı hak etti. Sınavın başlamasına dakikalar kala babasının sırtında okula gelen ayağı alçılı genç sınav salonuna da seke seke giderek salondaki yerini aldı.

Bursa’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınavın iki oturumu da tamamlandı. İznik ilçesinde sınava giren Hasan Kutlu’nun sınavdan günler öncesinde, sol ayağı kırıldı. Kırık nedeniyle Hasan Kutlu’nun bacağının bir bölümü alçıya alındı. Yürümekte güçlük çeken Hasan’ı, babası Ramazan Kutlu, sırtında taşıyarak okula getirdi. Okul kapısında oğlunu sırtından indiren baba Ramazan Kutlu soluklanırken ayağı alçılı Hasan Kutlu ise seke seke sınavın yapılacağı salonun yolunu tuttu.

banner380

Sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak, sınıflara alınan öğrenciler, sözel ve sayısal sınavlarından oluşan 2 oturumu da tamamladı. Sınavların bitmesinin ardından öğrenciler, okullardan çıkarak, evlerinin yolunu tuttu. Ramazan Kutlu sınav çıkışında da oğlunu sırtına alarak, eve götürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<