banner359

Taciz timi kuran eğitimci görevden alındı

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G., okulda ’taciz timi’ kurdurduğu iddiaları üzerine idari olarak görevden alınarak, il içinde başka bir okula nakledildi.Milli Eğitim Bakanlığı tarafından...

21 Şubat 2015 Cumartesi 13:46
Taciz timi kuran eğitimci görevden alındı
Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G., okulda ’taciz timi’ kurdurduğu iddiaları üzerine idari olarak görevden alınarak, il içinde başka bir okula nakledildi.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde bazı medya organlarında yer alan, ’Müdür yardımcısından kısa etekli öğrencilere taciz timi’ başlıklı haberlerde gündeme getirilen iddialar üzerine başlatılan idari soruşturmanın neticelendirildiği belirtildi. Açıklamada, "Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın talimatları ile Maarif Müfettişleri tarafından yürütülen soruşturmada dinlenilen öğrenci ve öğretmenlerin verdikleri bilgiler değerlendirilerek, hazırlanan ön rapor doğrultusunda Kepez İlçesi Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı F.G.’nin idari olarak görevden alınmasına ve il içinde başka bir okula nakledilmesine valilikçe karar verilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmek olup, hazırlanacak nihai rapora göre Bakanlıkça gereken işlem tesis edilecektir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<