banner359

TEOG Türkiye birincisi Karacabey’den

TEOG Türkiye birincisi Bursa’nın Karacabey ilçesinden çıktı.

05 Ocak 2017 Perşembe 13:27
TEOG Türkiye birincisi Karacabey’den

TEOG Türkiye birincisi Bursa’nın Karacabey ilçesinden çıktı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı kasım ayı birinci Merkezi Ortak Sınavları (TEOG) dün açıklandı. 1751 öğrencisi bulunan Karacabey Ortaokulu’nda 408 sekizinci sınıf öğrencisi sınavlara katıldı. Bir öğrencinin 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincisi olduğu, bir öğrencinin de 120 sorudan sadece en son soruyu yanlış cevapladığı bildirildi.

Karacabey Ortaokulu Müdürü Harun Ulaş, 87 öğrencinin 100 ve üzeri soruyu doğru cevaplandırdığını söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin İSE, “Çocuklarımıza sunulan imkânlarla başarılarının daha da artacağını düşünüyoruz. İlçemize Türkiye birinciliğini kazandıran öğrencimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Milli Eğitim Bakanlığı’nın son yıllardaki mevzuat ve uygulamaları gereği öğrencinin kimlik bilgilerini açıklayamıyoruz, ama bu şekildeki ferdî başarılar Karacabey’in genel başarısındaki ortalamalara büyük katkılar sağlamaktadır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<