banner359

Tevfik İleri’yi Bu Sözlerle Andı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğrencilere seslenerek, "Tevfik İleri’nin hayatını okumak size Türkiye’yi okuma, Türkiye’yi bir daha derinden tanıma, derin milleti tanıma fırsatı verecektir" dedi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tevfik...

31 Aralık 2014 Çarşamba 11:51
Tevfik İleri’yi Bu Sözlerle Andı
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğrencilere seslenerek, "Tevfik İleri’nin hayatını okumak size Türkiye’yi okuma, Türkiye’yi bir daha derinden tanıma, derin milleti tanıma fırsatı verecektir" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen eski Milli Eğitim Bakanlarından Tevfik İleri’yi anma programında yaptığı konuşmada, "Tevfik İleri’yi geçmiş yıllardaki, geçen yıllardaki anma törenlerimizde onun yaşadıklarını burada konuştuk. Şu kadarını söyleyeyim, Tevfik İleri’nin hayatına, düşüncelerine, söylediklerine baktığımız zaman hani Kız Enstitüsü’nde ziyaretinde söylediğini kendisine çok da yakıştırdığını görüyorsunuz. Tevfik İleri’nin hayatını okumak, size Türkiye’yi okuma, Türkiye’yi bir daha derinden tanıma, derin milleti tanıma fırsatı verecektir. Genellikle bu tür toplantılarda siyaset konuşmaları uzar gider. Biz çok uzatmayalım, size Tevfik İleri’yi daha yakından tanıtacak söyleşiler olacak. Ben, buraya gelen sizlere ve hatmi şeriflere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’tan rahmet diliyorum. Tevfik İleri ve arkadaşlarına, gösterişsiz çalışan bütün vatan evlatlarına, öğretmenlerime, öğrencilerimize, idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.
Törende öğrenciler bir dizi etkinlikte bulundu. Bakan Avcı, konuşması sonrası tören yerinden ayrılırken gazetecilerin yeni yılını kutladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<