Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yurtdışı şansı artıyor

Uludağ Üniversitesi, öğrencilerin değişim programlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.Üniversite yönetiminin koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarını yürüten Uluslararası...

05 Haziran 2017 Pazartesi 12:59
Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yurtdışı şansı artıyor

Uludağ Üniversitesi, öğrencilerin değişim programlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak için yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite yönetiminin koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmalarını yürüten Uluslararası İlişkiler Erasmus Ofisi, son altı ayda 30’un üzerinde seminer, toplantı, çalıştay gibi faaliyetlerde bulunarak Avrupa’daki üniversitelere 300’ün üzerinde öğrenci gönderme hakkını elde etti.

banner380

Uluslararası İlişkiler Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Ömer Kaynaklı, yapılan çalışmalardan sonra kurumlararası anlaşma sayılarında ciddi bir artış gözlendiğini ve 6 ayda toplamda 12 farklı ülke ile 26 yeni kurumlararası anlaşmanın üniversiteye kazandırıldığını belirtti. Hem öğrenim hareketliliği hem de personel hareketliliğini içeren yeni anlaşmalarla birlikte Uludağ Üniversitesi, toplamda 70 öğrenci ve 53 akademik-idari personeli de kontenjanına eklemiş oldu.

Prof. Dr. Kaynaklı, Uludağ Üniversitesi’nin her alanda olduğu gibi Erasmus programında da niteliğini yükseltmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<