Uludağ Üniversitesi’nden büyük başarı

Uludağ Üniversitesi, hazırladığı dört projeyle Avrupa Birliği’nden 270 bin Euro’luk destek aldı.Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı; Türkiye Ulusal Ajansı ile Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı...

31 Ocak 2017 Salı 11:17
Uludağ Üniversitesi’nden büyük başarı

Uludağ Üniversitesi, hazırladığı dört projeyle Avrupa Birliği’nden 270 bin Euro’luk destek aldı.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı; Türkiye Ulusal Ajansı ile Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yer aldığı Proje Atölyesi’nin hazırladığı dört projeyi kabul ederek, 270 bin 701 Euro destek verme kararı aldı. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Proje Atölyesi’ni ziyaret ederek, öğrencileri tebrik etti. Rektör Ulcay, UÜ Proje Atölyesi’nin her dönem olduğu gibi bu dönem de hazırladığı projelere destek almasının sevindirici olduğunu belirterek, öğrencilere teşekkür etti.

Proje Atölyesi Koordinatörü Mustafa Aslan, yürütücülüğünü Uludağ Üniversitesi’nin yapacağı dört proje ile toplam 215 öğrencinin çeşitli yurtdışı fırsatlarından yararlanacağını söyledi. Projelerden ikisi çeşitli Avrupa ülkeleri ve komşu ülkelerle uygulanacak. Masrafları proje tarafından karşılanan öğrenciler, gittikleri ülkelerde gönüllü hizmetlerde bulunacak. Yabancı öğrenciler de aynı şekilde Türkiye’de gönüllü hizmet verecek.

banner380

Farklı ülkelerden 20 katılımcıyı içeren ve Bursa’da gerçekleşecek olan bir başka projede ise gençler, girişimcilik ve yaratıcılık becerilerini geliştiren bir eğitim kursuna katılacak.

Destek kazanan dördüncü projenin maksadı ise, çevrim içi ortamlardaki siber saldırılarla ilgili gençleri bilgilendirip zarardan korumak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<