Uludağ Üniversitesi’nden Suriye’deki insanlık dramına yardım eli

Büyük Bir Dramın Yaşandığı Suriye’ye Bir Yardım Eli De Uludağ Üniversitesi’nden Uzanıyor. Uludağ Üniversitesi, Kızılay Vasıtasıyla Halep’teki İhtiyaç Sahiplerine Yardımda Bulunacak.

19 Aralık 2016 Pazartesi 12:16
Uludağ Üniversitesi’nden Suriye’deki insanlık dramına yardım eli
Büyük bir dramın yaşandığı Suriye’ye bir yardım eli de Uludağ Üniversitesi’nden uzanıyor. Uludağ Üniversitesi, Kızılay vasıtasıyla Halep’teki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacak.
Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Suriye’de insanlık tarihinin en büyük dramlarından birinin yaşandığına işaret etti. Suriye’nin Halep kentinden göç etmek zorunda kalan kardeşlerimizin acılarına ortak olmak ve ihtiyaçlarını karşılamak için üniversite olarak bir kampanya başlattıklarını kaydeden Rektör Yusuf Ulcay; “Haleplilerin yaralarını sarmak için ülkemiz çok önemli çalışmalar yürütürken, oradaki kardeşlerimize temel gıda ve giyecek desteği vermek üzere Türk Kızılayı ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyası ile destek olmaya çalışacağız. Üniversitemizdeki tüm personel, akademisyen ve öğrencilerimizi bu kampanyaya destek olmaya çağırıyoruz” diye konuştu.
Kampanya kapsamında nakdi, giyecek ve yiyecek yardımı yapılabilecek. Nakdi yardımlar Halkbank Görükle Şubesi TR71 0001 2001 3290 0005 1000 02 no’lu ‘Uludağ Üniversitesi Halep’e Yardım Kampanyası’ hesabına, giyecek ve gıda yardımları Görükle yerleşkesindeki Uludağ Üniversitesi Öğrenci Kültür Merkezi Birimi’ne elden teslim edilebilecek. Destek kampanyası hakkında 0 224 294 01 84 ’dan (Necdet TAK) bilgi alınabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<