banner359

Üniversite Öğrencilerinden Sokak Hayvanlarına Sıcak Yuva

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri, sahipsiz hayvanlar için yuvalar yaptı.İnegöl Belediyesi’nin desteği ile Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri tarafından yapılan...

06 Ocak 2016 Çarşamba 15:36
Üniversite Öğrencilerinden Sokak Hayvanlarına Sıcak Yuva
Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri, sahipsiz hayvanlar için yuvalar yaptı.
İnegöl Belediyesi’nin desteği ile Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri tarafından yapılan 78 adet yuva belediye ekiplerine teslim edildi. Sokak hayvanlarını unutmayan öğrenciler 48 adet, İnegöl Belediyesi de 30 olmak üzere toplam 78 adet yuva yapıldı. Yuvalar, İnegöl’ün muhtelif noktalarına konulacak.
İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Gül Uysal, “Soğuk ve karlı havaların giderek hissedilmeye başladığı şu günlerde sokak hayvanlarının çoğunun telef olduğunu biliyoruz. Öğrencilerime böyle bir projeden bahsettiğimde hevesle katıldılar. Kulübeleri 20 günde yaptılar. Bu kulübelerin 48 tanesi öğrencilerimizin belirlediği ve tamamen kendi imkanlarıyla oluşturduğu modeller. 30 tanesini de İnegöl Belediyesi’nin sponsorluğunda aldığımız malzemelerle yaptık. Umarım maksadına ulaşır. İnegöl halkının bu kulübelere sahip çıkacağına inanıyoruz. Başta öğrencilerim olmak üzere bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Günaydın, öğrencilere gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<