banner359

Yeni açılan okuma salonuna öğrencilerden kitap bağışı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Akçeşme İlköğretim Okulu tarafından yaptırılan ‘okuma salonuna’ vatandaşlar ve öğrenciler ilgi gösteriyor.Kitap bağışı yapıldığını söyleyen Okul Müdürü Lütfi Şen, “Öğrencilerimize ve yetişkinlere...

07 Şubat 2018 Çarşamba 14:53
Yeni açılan okuma salonuna öğrencilerden kitap bağışı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Akçeşme İlköğretim Okulu tarafından yaptırılan ‘okuma salonuna’ vatandaşlar ve öğrenciler ilgi gösteriyor.

Kitap bağışı yapıldığını söyleyen Okul Müdürü Lütfi Şen, “Öğrencilerimize ve yetişkinlere hizmet edecek şekilde tasarladığımız okuma salonumuz hazırlandı. Toplumun her kesimi tarafından beğenilen yeni salonumuza yapılan kitap bağışları bizleri mutlu ediyor. Bugün çok özel misafirlerimiz vardı. Gelecek yıllarda öğrencimiz olacak minik yürekler, açtığımız okuma salonumuza kitap bağışı yaparak destek oldu. Özel Semiha Anaokulu yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerine bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<