Yıldırım’da öğrenciler TEOG’a hazır

Yıldırım Belediyesi, ilçede 8 bin 850 öğrencinin yarışacağı TEOG sınavı öncesi okullarda soru bankası dağıtarak, gençlerin gelecek yürüyüşüne destek oldu.Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte öğrencilerin...

21 Kasım 2016 Pazartesi 13:47
Yıldırım’da öğrenciler TEOG’a hazır
Yıldırım Belediyesi, ilçede 8 bin 850 öğrencinin yarışacağı TEOG sınavı öncesi okullarda soru bankası dağıtarak, gençlerin gelecek yürüyüşüne destek oldu.
Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte öğrencilerin sınava hazırlanmasına katkı sağlamak maksadıyla ilçedeki 45 okul ve 2 özel eğitim kurumunda öğrenim gören 8 bin 850 öğrenciye soru bankası dağıttı. Zorluk derecesi bakımından TEOG ile eşdeğer seviyede hazırlanan soru bankası, Yıldırımlı öğrencileri başarı mücadelesi verecekleri sınavda bir adım öne geçirecek.
Bir toplumun donanımlı nesiller yetiştirmesinde eğitimin anahtar olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğimizin mimarları olacak çocuklarımızın eğitim ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmak ülkemizin kalkınmasını sağlayacaktır. Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yavrularımızı geleceğe hazırlıyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin TEOG sınavına daha iyi hazırlanmasına katkı sağlamak için ilçemizde faaliyet gösteren 45 okul ve 2 özel eğitim kurumlarında öğrenim gören 8 bin 850 evladımıza soru bankası dağıtarak bu önemli sınav öncesi kendilerine destek olmayı arzu ettik” dedi.
Öğrencilerin geleceği için büyük önem taşıyan sınav süresince vatandaşları okul çevrelerinde gürültü kirliliğine sebep olmamaları konusunda ikaz eden Edebali, “Sürücülerin klakson kullanmamalarını rica ediyoruz. Sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar dilerken, nesillerin tam donanımlı yetişmesi için öğrencilerimize destek olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<