banner359

Zeytinden Atatürk portresi

Bursa’nın İznik ilçesinde, Selçuk Ortaokulu öğrencileri, İznik’in Kurtuluş gününe özel zeytinden Atatürk portresi yaptı.Selçuk Ortaokulu öğrencileri, Görsel Sanatlar Öğretmeni Hacer Şahin ile birlikte zeytinden Atatürk portresi yaptılar....

29 Kasım 2018 Perşembe 18:19
Zeytinden Atatürk portresi

Bursa’nın İznik ilçesinde, Selçuk Ortaokulu öğrencileri, İznik’in Kurtuluş gününe özel zeytinden Atatürk portresi yaptı.

Selçuk Ortaokulu öğrencileri, Görsel Sanatlar Öğretmeni Hacer Şahin ile birlikte zeytinden Atatürk portresi yaptılar. İznik’in kurtuluş gününe özel olarak zeytin tanelerinden oluşan Atatürk portresi ilgi gördü.

Selçuk Ortaokulu öğrencileri Ayşe Yılmaz, Irmak Kamacı, Merve Ela Turgut ve Berra Orhan’ın 5 gün süren çalışmasıyla ortaya çıkan zeytinden Atatürk portresi, Milli İrade Meydanı’nda sergilendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<