banner359

Ziraat Fakültesi Mezunları Yeni Öğrencilere Sektörü Anlattı

Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezunlar Derneği (UZİMED) tarafından düzenlenen panelde, sektördeki mezunlar öğrencilere kariyer tavsiyelerinde bulundu.Türkiye’nin ve Bursa’nın önde gelen büyük...

19 Ekim 2015 Pazartesi 12:37
Ziraat Fakültesi Mezunları Yeni Öğrencilere Sektörü Anlattı
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezunlar Derneği (UZİMED) tarafından düzenlenen panelde, sektördeki mezunlar öğrencilere kariyer tavsiyelerinde bulundu.
Türkiye’nin ve Bursa’nın önde gelen büyük firmalarının temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı panel, UÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Ali Karabulut Amfisi’nde gerçekleştirildi. Panelin açılış konuşmasını yapan UÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper, mezunlar derneklerinin yapabileceği en önemli çalışmanın, öğrencilere sektörü ve mesleği en iyi şekilde anlatacak programlar düzenlemek olduğunu vurguladı. Yeni öğrencilerin meslek ve kariyer konusunda kafasında soru işaretleri bulunmasının normal karşılanması gerektiğinin altını çizen Alper, “Bugün yapılan panelin öğrencilerin kafasındaki soru işaretlerini gidermesi açısından son derece büyük önem taşıdığına inanıyorum. Bilhassa henüz mesleğini, sektörün imkan ve ihtiyaçlarını bilmeyen öğrencilere hem sektörü tanıtmak, hem de kariyer fırsatları hakkında bilgi vermek lazım. Uludağ Üniversitesi yönetimi olarak bizler bu tür faaliyetleri destekliyoruz. Ben bu panelin düzenlenmesinde emeği geçenleri bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.
UÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Bilgili de, bu tür faaliyetlerin öğrencilere ileride büyük faydası olacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<