Almanya’dan Bursa’ya İş Birliği Teklifi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni Ziyaret Eden Türk Ve Alman Konuklar, Türkiye İle Almanya Ve Özellikle Aşağı Saksonya Eyaleti İle Bursa Arasındaki Ticari İlişkilerin Geliştirilmesini İstediklerini Söyledi.

06 Kasım 2015 Cuma 17:19
Almanya’dan Bursa’ya İş Birliği Teklifi
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Türk ve Alman heyeti, Türkiye ile Almanya arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesini istediklerini söyledi.
Alman sanayisinin önemli merkezlerinden biri olan Aşağı Saksonya Eyaleti’nden gelen Ekonomi Bakanlığı Sanayi Bölümü yetkilileri, Bursa’da, kentin enerji potansiyeli ve olası işbirlikleriyle ilgili fikir sahibi olmak için çeşitli görüşmelerde bulundu.
Bursa’da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden heyet, Heykel’deki Tarihi Belediye Binası’nda Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse ile görüştü. Başkanvekili Köse, Bursa hakkında detaylı bilgiler verdiği konuklarının sorularını da cevapladı. Köse, Bursa’nın tarih, turizm, termal ve sanayi potansiyelini anlattığı açıklamasında, Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen ve Bursa’yı geleceğe taşıyan projelerden de örnekler verdi.
Almanya Aşağı Saksonya Eyaleti Ekonomi Bakanlığı Sanayi Bölümü yetkililerinden Ekonomi, Çalışma ve Ulaşım Bakanlığı Birim Endüstrisi Daire Başkanı Ingelore Hering, Türkiye ve Almanya arasındaki işbirliğini geliştirmek üzere Bursa’ya geldiklerini ifade etti. Enerji odağında planlanan çalışmaları anlatarak Bursa’nın hızlı büyüme potansiyelini gözlemlediklerini ve kentin gelişime açık bir şehir olduğunu bildiklerini kaydeden Ingelore, Aşağı Saksonya Eyaleti ile Bursa arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesini istediklerini söyledi.
Başkanvekili Köse, ziyaretin sonunda misafirlerine Bursa’ya mahsus hediyeler verdi ve Yeşil Türbe çinisi hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<