banner359

Alpiş, Kuveytlileri “Ev”lendiriyor

Konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Grup, Kuveytlileri ev sahibi yapıyor.Alpiş İnşaat, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı’na katıldı. Fuarda...

10 Aralık 2015 Perşembe 14:39
Alpiş, Kuveytlileri “Ev”lendiriyor
Konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Grup, Kuveytlileri ev sahibi yapıyor.
Alpiş İnşaat, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen CITYSCAPE KUWAIT Fuarı’na katıldı. Fuarda Türkiye’yi temsil eden 12 firmadan birisi olan Alpiş, yeni projelerini CITYSCAPE KUWAIT Fuarı’nda sergiliyor. Alpiş Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, diğer Körfez ülkelerinde olduğu gibi Kuveyt’te de Türkiye’ye karşı büyük bir ilgi olduğunu, verimli görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdi.
Yabancıya satışlar konusunda son yıllarda atağa geçen Bursa’nın daha fazla tanıtılması gerektiğine inandıklarını belirten Karaalp, 2015 yılından beri uluslararası gayrimenkul fuarlarını takip ettiklerini söyledi. Karaalp, geçmiş dönemlerde Nilüfer ve Balat bölgelerinde önemli projelere imza atan Alpiş’iş son olarak Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu’nda 292 daire ve 23 dükkanın olacağı Tuana Evleri projesinin startını verdiğini anlattı. Karaalp, Tuana Evleri’nden şimdiye kadar 27 fazla Kuveytliye ev sattıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<