banner359

Altın Ithalatı Azaldı

Altın ithalatı temmuz ayında, bir önceki aya göre yüzde 94 azaldı bir önceki senenin aynı ayına göre ise yüzde 96 azaldı. Borsa İstanbul (BİST) Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası verilerine göre altın ithalatı temmuz ayında,...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 12:12
Altın Ithalatı Azaldı
Altın ithalatı temmuz ayında, bir önceki aya göre yüzde 94 azaldı bir önceki senenin aynı ayına göre ise yüzde 96 azaldı.
Borsa İstanbul (BİST) Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası verilerine göre altın ithalatı temmuz ayında, bir önceki aya göre yüzde 94 azaldı. Altın ithalatı temmuz ayında 1.45 tona geriledi ve ilk yedi ayda 50.95 ton oldu. İthalat, ocak ayında 6 ton, Şubat’ta 1.27 ton, mart ayında 2.03 ton, nisanda 4.16 ton, mayısta 11.76 ton, Haziran’da ise 24.28 ton olmuştu. Altın ithalatı geçen yılın temmuz ayında ise 37 ton olmuştu.
Verilere göre altın ithalatı bir önceki aya göre yüzde 94, bir önceki senenin aynı ayına göre ise yüzde 96 azaldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<