BTSO, Genç İstihdamı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Uludağ Üniversitesi Genç İş Kadınları Topluluğu tarafından RUMELİSİAD desteği ile düzenlenen Bursa Genç İstihdamı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, açılış...

02 Mart 2018 Cuma 12:10
BTSO, Genç İstihdamı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Uludağ Üniversitesi Genç İş Kadınları Topluluğu tarafından RUMELİSİAD desteği ile düzenlenen Bursa Genç İstihdamı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

TOBB Bursa KGK Başkanı Nurcan Özdemir, açılış konuşmasında dünyada ve Türkiye’deki güncel istihdam rakamlarını paylaştı. 126 milyon nüfuslu Japonya’da toplam girişimci sayısının 5 milyon olduğunu söyleyen Özdemir, Türkiye’de bu sayının 1,2 milyon civarında olduğuna işaret etti. Kadınlara ve gençlere büyük görevler düştüğünü belirten Özdemir, “Bugün bulunduğumuz noktadan daha ileriye gidebilmek için kadın ve gençlerimizin girişimci ruhuna ve cesaretine sahip olmaları gerekiyor. Büyüyen Türkiye’nin ve Bursa’mızın hedeflerine ortak akıl ve el birliğiyle ulaşabiliriz” dedi.

banner380

Açılış konuşmalarının ardından oluşturulan çalışma masalarında girişimcilik, toplumsal cinsiyet eşitliği, teknoloji, kadının iş hayatındaki yeri gibi konular ele alındı.

Çalıştaya Prof.Dr. Özlem Işığıçok, İşkur İş ve Meslek Danışmanı Özgür Uçal, Mor Salkım- Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Uzmanı Burcu Üzümcüler, İnşaat Teknikeri Süveyda Üstün, Stratejik İletişim Danışmanı Ferdi Yılmaz, Uygulamalı Girişimcilik Eğitmeni Tufan Ata Türkyılmaz, Aile ve Sosyal Pol. İl Mdr. ve Uzman Psikolojik Danışman Füsun Serim, İletişim Yazılım Genel Müdürü Tuncer Hatunoğlu ve Sinem Yücel destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<