banner359

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay:

Btso Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Üçüncü Çeyrek Büyüme Verilerini Değerlendirdi. Başkan Burkay, 2015 Yılı Üçüncü Çeyrek Büyüme Verisinin Beklentilerin Üzerinde Ve Yüzde 4 Olarak Gerçekleşmesinden Dolayı İş Dünyası Olarak Büyük Memnuniyet Duyduklarını İfade Etti.

10 Aralık 2015 Perşembe 16:35
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay:
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, üçüncü çeyrek büyüme verilerini değerlendirdi. Başkan Burkay, 2015 yılı üçüncü çeyrek büyüme verisinin beklentilerin üzerinde ve yüzde 4 olarak gerçekleşmesinden dolayı iş dünyası olarak büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Türkiye’nin ateş çemberine dönen bir coğrafyada yaşanan siyasi ve ekonomik çalkantılara rağmen büyüme başarısı gösterdiğine dikkat çeken Başkan Burkay, “Büyümenin 2,99 puanı tüketim harcamalarından kaynaklanıyor. İç talep beklentilerin üzerinde gerçekleşti. Zor şartlarda dünyanın dört bir yanına mal ve hizmet sunma başarısı gösteren ihracatçılarımızın da katkılarıyla büyüme performansımızın daha fazla artacağına inanıyorum” dedi.
Türkiye’nin 2015 yılını ağırlıklı olarak seçim gündemiyle geçirdiğini hatırlatan İbrahim Burkay, özel sektör harcamalarının ve yatırımların üçüncü çeyrekte büyümeye katkı sağlayamadığına dikkat çekti. Belirsizlik ortamının sona ermesi ve siyasi istikrarın sağlanmasıyla Türkiye’nin kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi adına yeni bir fırsat yakaladığını belirten Başkan Burkay, “Büyüme rakamlarının beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi hepimiz için büyük moral kaynağı oldu. Önümüzdeki süreçte iş dünyası temsilcilerimiz kazandığı moral ile daha gayretli bir şekilde çalışacaktır. Bizler de Bursa iş dünyası olarak büyümenin kalitesini arttıracak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<