banner359

BTSO’dan Çocuk Parkı

Hazırladığı projelerle Avrupa Birliği bütçelerinden faydalanan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, BTSO Eğitim Vadisi’ne 3 yeni oyun parkı kazandırdı.BTSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi tarafından İl Milli Eğitim...

07 Aralık 2015 Pazartesi 12:02
BTSO’dan Çocuk Parkı
Hazırladığı projelerle Avrupa Birliği bütçelerinden faydalanan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, BTSO Eğitim Vadisi’ne 3 yeni oyun parkı kazandırdı.
BTSO çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AB Bilgi Merkezi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle BTSO Eğitim Vadisi’ne oyun parkı yaptırıldı. Eğitim Vadisi bünyesindeki BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu, BTSO Sait Ete İlkokulu ve BTSO Baha Cemal Zağra Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nde ‘AB Oyun Parkları’ açıldı. Avrupa Birliği’nden alınan bütçesiyle hayata geçen oyun parkının açılış töreninde konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak Bursa’ya değer katan sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiklerini ifade etti.
BTSO AB Bilgi Merkezi’nin katkılarıyla hayata geçen sosyal donatı alanlarının Eğitim Vadisi için hayırlı olmasını dileyen Duran, ülke olarak araştıran, sorgulayan, düşünen ve üreten nesle bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Duran, “BTSO olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kaliteli eğitim alması kadar, sosyalleşme ve eğlenme ihtiyaçlarına da çare buluyoruz. Sadece ekonomik kalkınmada değil, sosyal sorumluluk projelerinde de her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu BTSO’ya eğitim alanında yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<