banner359

Bu iş merkezinin çatısındaki araçları gören vatandaşlar, onların uçtuğunu sanıyor...(Özel Haber)

Bursa’da yeni inşa edilen bir iş merkezinin çatısında yer alan otopark görenleri şaşırtıyor. Çatıdaki otomobilleri uzaktan görenler ise onların uçtuğunu zannediyorBursalı müteşebbis Naci Şahin, yeni yaptığı 6 katlı iş merkezinde...

12 Kasım 2016 Cumartesi 11:16
Bu iş merkezinin çatısındaki araçları gören vatandaşlar, onların uçtuğunu sanıyor...(Özel Haber)
Bursa’da yeni inşa edilen bir iş merkezinin çatısında yer alan otopark görenleri şaşırtıyor. Çatıdaki otomobilleri uzaktan görenler ise onların uçtuğunu zannediyor
Bursalı müteşebbis Naci Şahin, yeni yaptığı 6 katlı iş merkezinde otopark meselesini çözmek için asansör yardımıyla çatıyı garaja çevirdi. 6 katlı iş merkezinin çatısını katlı otoparka dönüştüren Naci Şahin, 72 araç kapasiteli otopark yaptı.
Mudanya yolundaki iş merkezi çevresine araç park edilmemesi ve trafiğin tıkanmaması için böyle bir çareye başvuran iş adamı, otopark için 3 milyon liralık harcama yaptı. Naci Şahin’in Bursa’da ilk olan çatıdaki otoparkındaki araçları gece gören vatandaşlar, araçların uçtuğunu sanıyor.
Şahin, komşu iş merkezlerindeki araçları da çatısında misafir ederek herhangi bir ücret talep etmiyor.
Yaptığı örnek garaj ile ilgili açıklama yapan Berk Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Naci Şahin, “Bu binanın otopark ihtiyacı 50 araç iken biz 112 araçlık otopark yaptık. Bursa’da bir ilke imza atarak iş merkezinin çatısına 72 araçlık otopark yaptık. Gece çatıya bakan vatandaşlar araçların uçtuğunu sanıyor. Bu hizmeti binamızın çevresinde trafik sıkışıklığına sebep olmamak için yaptık. Bize 3 milyon liraya mal soldu. Bizim binamızın çevresinde sokağa park edilmiş tek bir araç bulamazsınız. Bu çok güzel bir uygulama. Bu sayede trafik sıkışıklığını da önlemiş oluyoruz. İstersek 72 araçlık kapasiteyi 150 araca çıkarabiliriz. Bu uygulama Türkiye’nin her yerinde yapılırsa trafik meselesi hallolur. Araçlarımız çatıya ayrı yapılan asansörle kısa sürede inip çıkabiliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<