Bursa’nın spor adamları Kardelen’de bir araya geldi

Bursa’da amatör sporun gelişiminde önemli katkıları bulunan spor adamları, Hürriyetspor’un ev sahipliğinde bir araya geldi. Kardelen, Cardelion ve Yaylacık markaları ile kestane şekeri üreten İlka Şekerleme tesislerinde gerçekleştirilen...

21 Kasım 2016 Pazartesi 16:14
Bursa’nın spor adamları Kardelen’de bir araya geldi
Bursa’da amatör sporun gelişiminde önemli katkıları bulunan spor adamları, Hürriyetspor’un ev sahipliğinde bir araya geldi. Kardelen, Cardelion ve Yaylacık markaları ile kestane şekeri üreten İlka Şekerleme tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıda, Hürriyetspor’a tribün ve halı saha sözü verildi.
Hürriyetspor Kulübü Başkanı İhsan Dağlı ile 2. Başkan ve İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün’ün ev sahipliği yaptığı toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediye spor Başkanvekili İlhan Satık, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Şeref Başkanı Ayhan Barışıcı, BASKF Başkanı Osman Kılıç, BASKF eski Başkanı Cemal Vardar, Bursa İl Futbol Temsilcisi Mustafa Beşen, TFF Amatör Disiplin Kurulu Üyesi Rıza Tosunay ile Zorlu Tekstil Linens Mağazalar Bölge Müdürü İsmail Özsoy katıldı.
Hürriyetspor Başkanı İhsan Dağlı, Bursa’da amatör sporun yaygınlaşması ve gelişimi için emek veren isimleri, kendilerine rehber edindiklerini belirterek, hem Bursa’nın hem Hürriyetspor’un sportif alanda en iyi yerlere gelmesi için çalıştıklarını söyledi. İlka Şekerleme Genel Müdürü ve Hürriyetspor 2. Başkanı Mümin Akgün de, Bursa’yı amatör spor branşlarında üst liglere taşıyan isimleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Bursa bugün amatör branşlarda sağladığı başarıyı, sporun emekçi insanlarına, kendini spora adamış değerli isimlere borçlu. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç da, Hürriyetspor camiasına uzun süredir bekledikleri tribün ve halı saha müjdesi verdi. Hürriyetsporu’un Adalet Mahallesi’ndeki tesislerine tribün yapılacağını bildiren Kılıç, ayrıca Hürriyetspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımları için halı saha yapılacağını bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<