Cardelion 5. kez Paris Fuarı’nda

Bursa'nın Önde Gelen Kestane Şekeri Üreticilerinden İlka Şekerleme, Paris'te İki Yılda Bir Düzenlenen Uluslararası Sıal Gıda Fuarı'nda 5. Kez Boy Gösterecek. Kestane Şekerini Kardelen İsmiyle Türkiye Pazarına Sunan İlka Şekerleme, Sıal Fuarı'na Avrupa'da Kullandığı Cardelion Markası İle Katılacak Ve Bursa Kestane Şekerini Yüz Binlerce Ziyaretçiye Tattıracak.

03 Ekim 2016 Pazartesi 16:03
Cardelion 5. kez Paris Fuarı’nda
Bursa’nın önde gelen kestane şekeri üreticilerinden İlka Şekerleme, Paris’te iki yılda bir düzenlenen Uluslararası SIAL Gıda Fuarı’nda 5. kez boy gösterecek. Kestane şekerini kardelen ismiyle Türkiye pazarına sunan İlka Şekerleme, SIAL Fuarı’na Avrupa’da kullandığı Cardelion markası ile katılacak ve Bursa kestane şekerini yüz binlerce ziyaretçiye tattıracak.
Fransa’nın başkenti Paris’te 16-20 Ekim tarihlerinde kapılarını ziyaretçilere açılacak olan uluslararası gıda fuarına (SIAL-Salon International de L’Alimentation) katılmaya hazırlanan İlka Şekerleme, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek müşterilerine kestane şekerini tattıracak. İki yılda bir yapılan fuara 2008 yılından beri düzenli olarak katılan İlka Şekerleme’nin standını, iki yıl önceki fuarda Fransa Cumhurbaşkanı Francoise Hollande ziyaret etmişti. Hollande, burada kendisine ikram edilen kestane şekerine tam not vermişti.
İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün, şimdiye kadar 4 kez katıldıkları Paris SIAL Fuarı’nda bu yıl da yerlerini alacaklarını belirtti. Fuarın dünyanın sayılı gıda fuarlarından biri olduğunu ifade eden Akgün, Paris’te Türkiye’yi ve Bursa’yı temsil etmenin gurunu yaşadıklarını söyledi. Fuarı çeşitli ülkelerden gelen yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret edeceğini belirten Mümin Akgün, "4 bine yakın firmanın ürünlerini sergilediği dünya çapındaki fuarda biz de yerimizi alıyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Standımızda 20’inin üzerinde ürünü Cardelion markasıyla sergileyeceğiz. Fuar, Avrupa pazarına girme konusunda çok faydalı olacak. Ayrıca Kuzey Amerika, Orta Doğu ve Uzak Doğu firmaları ve Afrika ülkeleri ile de görüşmeler yapma imkanı buluyoruz" dedi.
Akgün, SIAL’ın yanı sıra, Fransa’da 2 yılda bir yapılan Avrupa Pasta ve Şekerleme Fuarı’na toplam 4 kez katıldıklarını da vurguladı.
İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, bu 4’ün yurt dışında olmak üzere toplam 5. Uluslararası fuara hazırlandıklarını söyledi. Bu yıl mart ayında Dubai’deki şekerleme fuarına, mayıs ayının başında Brezilya’da düzenlenen Apas Feira 2016’ya, mayıs sonunda ABD’nin Chicago şehrinde düzenlenen Sweets & Snacks Expo Chicago 2016 Fuarı’na Cardelion markası ile katıldıklarını belirten Özdemir, eylül ayı başında da İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen 24. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na (Worldfood İstanbul 2016) Kardelen markası ile katıldıklarını hatırlattı. Deniz Utku Özdemir, yakında yapılacak Paris SIAL Fuarı’nın da verimli geçmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<