banner359

Cumhurbaşkanı Erdoğan:'7 şehidimiz 25 yaralımız var'

10 Kasım 2018 Cumartesi 12:34 2018-11-10 15:25:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan:'7 şehidimiz 25 yaralımız var'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de yaşanan patlamayla ilgili son bilgileri paylaşarak, "Hakkari’de son neticelerine ulaştığımız oradaki bir mühimmat depomuzun patlamasıyla 7 şehidimiz var, 25 yaralımız var. Yaralılarımızın bir kısmı Hakkari'deki hastanelerde ve ağır olan 4 yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da 1. Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreni ve Paris Barış Forumu'na katılmak üzere Paris'e gitmeden önce Esenboğa Havalimanında basın toplantısı düzenledi. Hakkari'de mühimmat deposundaki patlamaya ilişkin Erdoğan, "Hakkari'de son neticelerine ulaştığımız oradaki bir mühimmat depomuzun patlamasıyla 7 şehidimiz var, 25 yaralımız var. Yaralılarımızın bir kısmı Hakkari'deki hastanelerde ve ağır olan 4 yaralımızı da şu anda Ankara'ya ambulans uçakla getiriyorlar. İnşallah tedavilerine burada devam edilecek. Rabbimden yaralılarımıza da şifalar diliyoruz, şehitlerimize rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 10.11.2018 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<