banner359

DAF Bursa yollarında

Bursa Ağır Vasıta A.Ş. (BAV), DAF ile olan ortaklığını yeniledi.Koçaslanlar Grubu bünyesinde bulunan Bursa Ağır Vasıta A.Ş., 2006 yılından bu yana DAF ile olan iş birliğini yeniledi. Her türlü yatırımlarını gerek personel eğitimi,...

16 Ağustos 2016 Salı 09:16
DAF Bursa yollarında
Bursa Ağır Vasıta A.Ş. (BAV), DAF ile olan ortaklığını yeniledi.
Koçaslanlar Grubu bünyesinde bulunan Bursa Ağır Vasıta A.Ş., 2006 yılından bu yana DAF ile olan iş birliğini yeniledi. Her türlü yatırımlarını gerek personel eğitimi, gerek teknik servis ekipmanları ile gerçekleştiren BAV, satış sonrası müşteri memnuniyetini de birinci planda tutarak, verdiği hizmet sonrası DAF ile yeni bir yola çıktı. Bursa sektörüne ve ekonomisine değer katan yatırımı ile dikkati çeken BAV Genel Müdürü Lokman Koçaslan, “Biz 2006 yılından beri BAV olarak DAF’ın bayiliğini yapıyoruz. Ocak 2016’da DAF kendisi Türkiye’ye geldi. Bu anlamda bu ortaklığımız tekrardan yeniledik. Yatırım anlamında da Bursa’ya satış organizasyon ekibimizi kuruyoruz. 2017 yılı içerisinde bu markaya servis anlamında hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bunun haricinde Bursa’nın dışında Kocaeli, Bolu, Kütahya, Eskişehir, Çanakkale ve Balıkesir’e satış olarak faaliyet göstereceğiz. Maksadımız DAF’ın Türkiye’deki pazar payını yukarıya çıkarmak” diye konuştu.
Bursa’nın kendileri için çok önemli olduğunu belirten DAF Genel Müdürü Gregor Van Der Mark ise, “Endüstriyel açıdan Bursa önemli bölgelerden biri. Bu bölgede biz yolumuza BAV ile devam ediyoruz. BAV bizim için çok önemli ve değerli bir bayidir. Yaptıkları çalışmalar bizlerin de stretejisine uyduğu için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmek istiyoruz” dedi.
Tanıtım yemeğinin ardından BAV Genel Müdürü Lokman Koçaslan, DAF Genel Müdürü Gregor Van Der Mark’a plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<