banner359

Dev Ekmekler Şaşırtıyor

Bursa’nın Mudanya ilçesinde fuarda satılan 8 kiloluk ekmekler görenleri şaşırtıyor.Normal bir ekmeğin 200 gram olarak satıldığı günümüzde 8 kiloluk ekmekleri görenler gözlerine inanamıyor. Mudanya’da açılan mahalli ürünler fuarında...

20 Nisan 2016 Çarşamba 17:05
Dev Ekmekler Şaşırtıyor
Bursa’nın Mudanya ilçesinde fuarda satılan 8 kiloluk ekmekler görenleri şaşırtıyor.
Normal bir ekmeğin 200 gram olarak satıldığı günümüzde 8 kiloluk ekmekleri görenler gözlerine inanamıyor. Mudanya’da açılan mahalli ürünler fuarında Türkiye’nin her bölgesinden ürünlerin satışı yapılıyor. Fuarda satılan Trabzon yöresine mahsus ekşi mayadan yapılan 8 kilo ağırlığındaki dev ekmekler vatandaşlar tarafından büyük rağbet görüyor. 8 kiloluk ekmekleri bazı vatandaşlar bütün olarak alırken, bazı vatandaşlar ise dilim dilim almayı tercih ediyor.
8 kiloluk ekmeklerin satışını yapan Ayhan Yıldız, “Bunlar ekşi mayadan yapılan organik ekmekler. Ekmeklerimiz 8 kilo ağırlığında. Normal bir ekmek 200-250 gram gelirken, bizim ekmeklerimiz 8 kilo. Satışlardan çok memnunuz. İsteyene bütün, isteyene ise dilim dilim satıyoruz. Ekmeklerimiz 12 gün bozulmadan dayanabiliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<