banner359

Düzenli vergi ödeyenlere ödül

Orhangazi Vergi Dairesi Müdürlüğü, düzenli vergi ödeyen mükelleflerineteşekkür plaketi verdi.Vergi Dairesi Müdürü Nasuh Mayil; 10 kurumlar 10 da gelir vergisi mükellefini dolaşarak teşekkür plaketlerini takdim etti. Maliye Bakanlığı tarafından...

26 Nisan 2019 Cuma 11:30
Düzenli vergi ödeyenlere ödül

Orhangazi Vergi Dairesi Müdürlüğü, düzenli vergi ödeyen mükelleflerine

teşekkür plaketi verdi.

Vergi Dairesi Müdürü Nasuh Mayil; 10 kurumlar 10 da gelir vergisi mükellefini dolaşarak teşekkür plaketlerini takdim etti. Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri Vergi Dairesi Müdürü Nasuh Mayil tarafından takdim edildi. Nasuh Mayil, "Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan bu uygulama dahilinde düzenli beyanda bulunan ve düzenli vergi ödeyen mükelleflere teşekkür belgesi takdim ediyoruz. Toplam 20 mükellefimize teşekkür belgelerini takdim ettik" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<