Eminevim 100. şubesini Bursa’da açtı

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelindeki 100. şubesini Bursa’da açtıMüşterilerine ’el birliği sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Türkiye’de yüzüncü, Bursa’da ise dördüncü...

15 Ağustos 2016 Pazartesi 16:06
Eminevim 100. şubesini Bursa’da açtı
Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelindeki 100. şubesini Bursa’da açtı
Müşterilerine ’el birliği sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Türkiye’de yüzüncü, Bursa’da ise dördüncü şubesinin açılışını Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu ve protokolün katılımlarıyla gerçekleştirdi. Yeni şubenin hizmete girmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Emin Şirketler Grubu Genel Müdürü İbrahim Çonkar, "Türkiye’de yüzüncü, Bursa’da ise dördüncü şubeyi açtık. Şubelerimiz artacak. Hedefimiz yıl sonuna kadar 150, ardından da bu sayıyı arttırmak olacaktır. Son günlerde konut sektöründe yapılan kampanyalar umarım bir sonuca ulaşır ve vatandaşlarımız ev sahibi olurlar. Bu kampanyaları biz tam 25 yıldır yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ev ve otomobil sahibi olabilmeleri için El birliği sistemimizle onların yanında olduk. Tabandaki vatandaşımıza ulaşarak, onlarında barınma ihtiyaçlarını karşıladık. Son günlerde yapılan kampanyalara baktığımızda tabana ulaşmanın bu kadar zor olmadığı, istenildiği zaman tabandaki vatandaşa yönelikte hizmetlerin yapılabileceğini hep birlikte gördük. 25 yılda 90 bin aileyi ev ve araba sahibi yaptık. Bunu El birliği sistemimizle gerçekleştirdik. Bugünde Türkiye’de ki 100. Şubemi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün daha da büyüyerek halkımıza hizmetimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.
El birliği Sistemi’nin Anadolu’daki insanların kendi aralarında yapmış oldukları yardımlaşma ve dayanışma üzerine kurdukları imece sisteminden geldiğini ve bu sistemle birlikte birçok insanın ev ve araba hayallerini gerçekleştirdiklerini söyleyen Çonkar, "Sistemin temeli 1991 yılında Ümraniye’de atılmıştır. 1991 yılında otomobil alımlarının güç olmasından dolayı kurulmuş şirketimiz 2005 yılında ev alımlarının da aynı güçlüğe gelmesinden dolayı Eminevim kurulmuş oldu. Özellikle baktığımızda ev sahibi olmayan hatta ev alma hayalini bile kuramayan bir müşteri kapasitemizin yaklaşık kırk binini ev sahibi yaptık. İnsanların birbirlerine yardım ederek, tamamen faizsiz, alacakları eve fazla para ödemeden daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyoruz. Çeyrek asırdır müşterilerimize hizmet veriyoruz. Umarım daha da uzun yıllar bu birlikteliğimiz devam edecek" dedi.
Elbirliği Sistemi ile kişilerin vade farkına ve faize girmeden köylerimizde yapılan imece sistemini kurumsal hale dönüştürmek olduğunu ifade eden Çonkar, "25 yıldır tüm Türkiye çapında insanların temel ihtiyacı olan ev ve araba almalarında yardımcı oluyoruz. Amacımız şuanda 90 binin üzerinde olan sayımızı daha da büyütmektir. Ayrıca sadece şubelerimizle değil şu anda hayat geçirdiğimiz mobil şubelerimizle’ de ulaşmadığımız insan kalmayacak. Mobil şubelerimiz sayesinde artık her mahallede, her köyde hatta her sokakta dahi Eminevim şubesi olacak. Mobil şubelerimiz şu anda Türkiye yollarında ve ulaşılmadık ne bir kasaba ne de bir köy bırakacak" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<