banner359

Emlakçılıkta Yeni Dönem

Yenişehir İlçesinde Kurulan Www.tamdaburasi.com İnternet Adresi, Gayrimenkul Almak İsteyenlere Farklı Hizmetler Sunuyor.

21 Nisan 2016 Perşembe 14:00
Emlakçılıkta Yeni Dönem
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde kurulan www.tamdaburasi.com internet adresi, gayrimenkul almak isteyenlere farklı hizmetler sunuyor.
Emlak ve danışmanlık hizmetleri alanında müşterilere daha iyi hizmet sunabilmek için “Hayallerinizi gerçeğe dönüştüren adres“ sloganıyla yola çıkan www.tamdaburasi.com emlak sitesinin kurucusu Fatih Ak, “Artık insanlar görmeden, bilmeden yer almayacaklar. Arsa, tarla, daire gibi yatırım yapmak isteyenler sitemize girerek, yatırım yapmak istedikleri bölge hakkında bilgi alıp, satın almayı düşündükleri yerlerin video ve resimlerini görebiliyorlar. Yeni kurulan sitemiz ilgi görüyor. Çünkü bugüne kadar bir çok yatırımcı, aldıkları yerlerin kendilerine gösterilen resimlerle alakası olmadığını, ya da yerlerin anlatıldığı gibi çıkmadığını söylüyor. Müşterilerden gelen talep doğrultusunda onların istediği bölge ve yerlerin video-resim ve diğer bilgileri çekip kendilerinin özel iletişim hesaplarına aktarıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<