banner359

Eurometall depo ve lojistiğe dikkat çekti

PERAKENDE, DEPO, LOJİSTİK, ENDÜSTRİYEL VE OFİS EKİPMANLARI ALANINDA 30.000’İN ÜZERİNDE ÜRÜNLE HİZMET VEREN VE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK, DÜNYANIN İSE ÖNDE GELEN EKİPMAN TEDARİKÇİLERİNDEN BİRİ OLAN EUROMETALL, İŞLETMELERİN E-TİCARETE YÖNELDİĞİ VE YENİ ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARININ İVME KAZANDIĞI SON DÖNEMDE, DEPO VE LOJİSTİĞİN ÖNEMİNİ VURGULADI.

08 Haziran 2020 Pazartesi 15:28
Eurometall depo ve lojistiğe dikkat çekti

Perakende, depo, lojistik, endüstriyel ve ofis ekipmanları alanında 30 binin üzerinde ürünle hizmet veren ve Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise önde gelen ekipman tedarikçilerinden biri olan Eurometall, işletmelerin e-ticarete yöneldiği ve yeni alışveriş alışkanlıklarının ivme kazandığı son dönemde, depo ve lojistiğin önemini vurguladı.

Yeni alışveriş alışkanlıklarının ivme kazandığı günlerde, son dönemin en trend konularından biri olan e-ticaretin kökleri daha da sağlamlaştığını belirten Eurometall, depo ve lojistik ekipmanlarının en çok tercih edilen ekipmanlar arasında yer aldığının altını çizdi.

Gerek büyük ölçekli gerek küçük ölçekli birçok işletmenin dijital alanda yatırımlarını arttırdığını belirten Eurometall, işletmelerin e-ticaret alanında yaptığı yatırımlarda olmazsa olmaz bir kalem olan depo ve lojistik ekipmanlarının yer aldığını belirtti.

Hizmet verdiği birçok işletmeye ekipman tedariğini sağlayan Eurometall, perakendeciliğin evrildiği yeni düzende de #HerİşYerindeBirEurometall olacağının altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<