Girişimcilere Destek Oranları Artıyor

Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası (btso) Öncülüğünde Kosgeb Desteğiyle Düzenlenen ‘uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı’ Sona Erdi.

09 Aralık 2015 Çarşamba 11:48
Girişimcilere Destek Oranları Artıyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde KOSGEB desteğiyle düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programı’ sona erdi.
70 saatlik eğitim programının sonunda başarılı olan 60 kursiyer sertifikalarını törenle aldı. BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş, Türkiye’de girişimciliğin her geçen gün arttığını söyledi. Kuş, Türkiye’nin kalkınması adına yeni girişimcilere ihtiyaç bulunduğunu kaydetti. Girişimcilerin ülkenin istihdamına büyük katkı sunacağının altını çizen İsmail Kuş, “Girişimcilerimiz, işletmelerde yeniliklerin ortaya çıkmasına öncülük edecek. BTSO’nun öncülüğünde genç ve kadın girişimci kurullarımızın değerli çalışmaları ve KOSGEB’in destekleriyle çok önemli bir eğitim programını tamamladık. Yeni girişimcilerin ekonomimize fayda sağlamasını istiyoruz. BTSO olarak KOSGEB ile birlikte bundan sonraki süreçte de girişimcilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.
KOSGEB Bursa Müdürü Ahmet Akdağ, eğitim programlarıyla yetenekli, risk alabilen, tecrübeli ve cesaretli girişimcilerin önünü açtığını söyledi. Girişimcilerin projeleriyle yüzlerce kişiyi istihdam ettiğini ifade eden Akdağ, “Girişimcilerimiz her zaman desteklenmeli. Destek programlarımızla girişimcilerimiz, finansmana ulaşma konusu sıkıntılarını çözmek istiyoruz. Bu eğitim programının sonunda girişimcilerimiz, 30 bin TL hibe, 70 bin TL’ye kadar kredi imkanından faydalanma fırsatı yakaladı. Çok yakın zamanda hibe miktarımızı 50 bin TL’ye, kredi tutarını ise 100 bin TL’ye çıkartacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<